Bransjenyheter

Forskjellen mellom diodelaser og IPL hårfjerning

2022-06-24

Introduksjon til IPL-hårfjerning
IPL-teknologi (intense pulsed light) er teknisk sett ikke en laserbehandling. IPL bruker et bredt spekter av lys med mange bølgelengder, noe som betyr at det fører til ufokusert energi rundt hår- og hudområdet. Som et resultat er det mye sløsing med energi og mindre selektiv absorpsjon i follikkelen, noe som resulterer i mindre effektiv ødeleggelse av håret. IPL-er er vanligvis bare egnet for lysere hudtyper for det meste.

Diode Laser Hårfjerning Introduksjon
Nøkkelen til vellykket diodelaserhårfjerning er levering av høy energi inn i huden. Energien absorberes selektivt av melaninet som omgir hårsekken, uten at det påvirker det omkringliggende vevet.

Velge Diode Laser Hårfjerning eller IPL Hårfjerning?
Hårfjerning med diodelaser handler om å levere den mest effektive teknologien som gir høy kundetilfredshet og mest mulig avkastning for virksomheten din. Imidlertid er ikke alle diodelasere skapt like, så det er viktig å forstå kritiske faktorer som leverer på dette.

Vennligst kontakt oss for de mest effektive diode laser hårfjerningsmaskiner, vi er den virkelige fabrikken i Beijing Kina. Vår salgssjef vil gi de mest profesjonelle forslag og veiledning.


https://api.whatsapp.com/send?phone=+8615833688027&text=Hei

E-post: jack@leongbeautymed.com


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept